maandag, september 18, 2017

Vorderingen "warpaint" (2)

Het rollen van de totaal haveloze Quest 619 is met autolak uit blik precies zo gegaan zoals bedoeld. Veel beter resultaat dan schilderen omdat ik dat niet kan en ook beter dan spuiten met spuitbussen om dezelfde reden. Er is geen druipende traan te bekennen. Ik heb dat gedaan met (super) fijne lakrollers.


Ik ben nog niet helemaal klaar met de "haaienbek" bijwerken maar dat is binnen een paar dagen ook gebeurd. Dat is dan weer wel kwast werk en ziet er van dichtbij iets minder fraai uit dan de strak gerolde huid in mintgroen. Maar zeker nog steeds naar wens....ook de luchtinlaat in de neus is zo minder prominent aanwezig. 


Alle beschadigingen die ik zelf heb gerepareerd met glasvezel reparatie pasta ( voor badkuipen, met glasvezel pulp ) zijn hiermee ook uit het oog verdwenen. Hier en daar is er wat slordig rubber meegeverft maar ik neem aan dat daar wel een nieuwe voor te krijgen is. 


Adri had een horror verhaal over "craquele"effect maar dat heeft bij mij nog niet plaatsgevonden. Ik ben/was er wel bang voor omdat de temepratuur s'nachts lager is dan 15 graden. Ook moet ik natuurlijk afwachten of de lak er niet af springt als de wanden bewegen. Maar het is natuurlijk wel autolak.Eigenlijk had ik nog voor een zwarte staart te maken met een "jolly roger" doodskop met zandloper. Daar heb ik voorlopig even van af gezien omdat ik het goede resultaat van nu niet wil bederven. Kan altijd nog :-)


12 opmerkingen:

 1. Mooi!!

  Ik ben benieuwd hoe mens en dier (paard, hond) nu op je gaan reageren.

  Groet
  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik verwacht zoals altijd....sommige honden springen met een hoge "KAIII" een halve meter omhoog, sommigen schuilen achter hun baasjes en sommigen vallen aan....en dat was nog toen de Q gewoon geel was.

   Wat paarden doen weet ik (nog) niet maar een positief iets moet zijn dat ie niet meer geel is. Gevaarlijke dieren zijn vaak geel.


   Verwijderen
 2. Hoi Quezzzt,

  Prima resultaat! Ziet er schitterend uit vind ik! Mag je met recht tevreden over zijn, ik doe het je niet na in elk geval......

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is geworden zoals ik bedoelde. Dat is idd voor mijn doen al heel wat, er mislukken nogal wat projectjes omdat ik veel wil maar niet alles kan.
   Verwijderen
 3. Hi Quezzzt,

  Best netjes geworden :-), mooie kleur ook.

  Groet
  Rudolf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja mij vrouw kocht een fiets met die kleur en die vond ik ook wel mooi :-))

   Verwijderen
 4. Ineens zag ik het. Het is een als clown geschminkte haai!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij lijkt tenminste niet meer op een oubollige klomp....

   Verwijderen
 5. Wauw! Prachtig.

  Hoeveel is 'ie zwaarder geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En waarom 16:00 's middags als het 1:00 's nachts is??

   Verwijderen
  2. Ik denk iets van 300 gram. Waren maar kleine blikjes waar meestal nog de helft van over is.

   Op die 38 kg zal het weinig uitmaken. Wellicht kan ik zelf wel 300 gram afvallen...of meer :-)))

   Verwijderen
  3. Zo beter ? Geen wonder dat de ICT zo'n grote buisiness is....altijd maar dingen opniew instellen en aanpassen :-))

   Verwijderen