zaterdag, januari 13, 2018

Zaterdag ritje

Alhoewel veel van de voordelen van een velomobiel volslagen teniet worden gedaan door met slechts ~ 10 km/u met je gezin mee te rijden KUN je dat er wel mee doen, en er is nog steeds een voordeel dat je lekker ( warm, geen snelheid  ) zit en niet om kunt vallen hoe langzaam het ook gaat.


Bovendien heb ik nog steeds geen andere fiets. Komt er wel aan want mijn kinderenn fietsen graag naar school ( minder dan kilometer ) en mijn vrouw neemt haar fiets vaak mee naar werk....ernaast rennen is wat ik nu  vaak moet doen bij gebrek aan een normale fiets want de 5 jarige moet echt worden begeleid bij zijstraten. 


Ik heb nog geen bewijs dat ik nu geen vlaggetje meer nodig heb met mijn schildering om gezien EN bewust waargenomen te worden. Maar ik denk niet dat iemand gaat zeggen dat ze me echt niet zagen aankomen zonder vlaggetje.

Zefls bij donker weer in een troosteloos bos is de Quest opvallend qua kleur goed te zien. ( vind ik zelf dan... ) 


Wat betreft dat bos daar is niet veel meer van over.......overal houtkap, opgestapelde stammen en zware machines. Naar verluid een bomenziekte maar ik denk zelf dat dat hout een commerciele bestemming heeft. 
4 opmerkingen:

 1. Ik vind je schilderwerk nog steeds goed gelukt :-)
  En inderdaad best zichtbaar.

  Groet
  Rudolf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezien het sombere daglicht valt ie goed op vind ik. Maar of dat met felle orginele kleuren ook niet zo is betwijfel ik. Geel, rood, groen e.d. zie je echt ook wel. Ik hoop dat het dan de schildering is die zoveel aandacht trekt dat iemand die me ziet nog even wat beter kijkt en me dan wel bewust waarneemt.

   Verwijderen
 2. Ben eigenlijk wel benieuwd of honden en paarden anders op jou Quest reageren nu met beschildering.

  Groeten,

  André.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een hond wel Andre....die trok aan zijn riem, en deze keer de andere kant op dan ze normaal doen :-)))

   Maar dat is ook het eerste wat ik er tot nu toe van heb gezien.

   Verwijderen